SideShow Media | Internet Marketing

Gespecialiseerd in Online Adverteren, Zoekmachine Optimalisatie en Webdesign voor het realiseren van online rendement.

SAMEN DOELEN STELLEN EN BEHALEN

Met ons team van gedreven online marketeers gaan we in alles wat we doen voor online resultaat. Onze ervaring en creativiteit werkt inspirerend, onze pragmatische en vindingrijke aanpak werkt motiverend.

Voor ons is geen enkel bedrijf te klein of te groot, zolang er voldoende ambitie en middelen zijn, kunnen we toegevoegde waarde leveren. SideShow Media heeft alle disciplines in huis. Een daadkrachtig ¨kern team¨ en indien gewenst hebben we de beschikking tot een groot netwerk van specialisten.

Op deze wijze zetten we ons dagelijks in om maximaal online rendement te realiseren.

ONZE HISTORIE

Met ruim 15 jaar online marketing ervaring zijn we in staat om uw online doelen naar een hoger niveau te brengen. Onze ervaring is het gevolg van onze passie voor het online domein, onze vindingrijkheid en onze behoefte om te ondernemen.

SideShow Media exploiteert eigen online diensten en heeft bijgedragen aan het succes van verschillende online marketing projecten.

Alles wat we de afgelopen jaren hebben geleerd, delen we met onze gewaardeerde klanten. Onze kennis zetten we dagelijks in voor onze klanten, zo profiteren zij van onze ervaringen met beproefde concepten.

%

SEA

%

Display

%

Mobiel

%

SEO

ONZE SKILLS

We zijn expert op het gebied van Online Marketing. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om Online Adverteren (SEA, Display en Social Media), Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Webdesign.

Ook als het gaat om Conversie optimalisatie, Analytics en het realiseren van uw e-Commerce platform zijn we uw partners.

Voor zowel MKB, MKB+ als voor internationale organisaties, staan onze specialisten klaar om uw bedrijf of website(shop) zichtbaar te maken in zoekmachines zoals Google & Bing met een duidelijk en meetbaar resultaat…

We leggen de focus op Online Adverteren, Zoekmachine Optimalisatie en Webdesign.

GROEI EN AMBITIE

We zijn toegewijd aan het voortdurende succes van onze klanten. We blijven innovatief met onze betaalbare marketing oplossingen met volledige transparantie en werken zonder contracten.

Het vereist toewijding, ervaring en creativiteit om een dergelijke groei in een competitieve online markt te bereiken.

Maar we zijn klaar voor de uitdaging, verwachten te groeien naar een verdubbeling van onze omvang eind 2017, en meer succesvolle partnerships aan te gaan met onze resultaatgerichte campagne aanpak.

Vragen of wil je sparren? Let us know!

Functie

Als stagiair SEO marketeer maak je deel uit van ons jonge, enthousiaste marketing team en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Als stagiair SEO Online marketing ben je voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten. Daarnaast schrijf je nieuwe zoekmachine vriendelijke teksten voor onze eigen diensten en voor de website van onze klanten.

Belangrijk is dat de teksten worden geschreven in correct Nederlands, rekening houdend met het zoekgedrag van mensen en SEO-technieken. Tevens zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.
Je werkt tijdens deze stage nauw samen met onze Online Marketeer.

 

Profiel

      • Je volgt een HBO-opleiding;
      • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics;
      • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet 
        bang om in het diepe gegooid te worden.
      • Kandidaten die 3 dagen per week beschikbaar zijn genieten onze voorkeur.

  •  

 Geïnteresseerd?

Zie jij een uitdaging in deze afwisselende stage en ben je bereid om te leren en tegelijkertijd iets te bereiken binnen onze organisatie? Dan is dit jouw moment en solliciteer vandaag nog op deze aantrekkelijke stagefunctie bij een uitdagende en groeiende onderneming.
Heb je vragen over de stage?
Neem dan contact met ons op via 0186 – 683 705


Je bericht is verstuurd