Online Adverteren voor meer rendement?

Online adverteren met onze gecertificeerde SEA-specialisten met direct beter resultaat.

ONLINE ADVERTEREN. WAAROM EIGENLIJK?

online adverteren

Doelgericht

Online adverteren met een passende boodschap, op het juiste moment, het beste kanaal en specifiek voor uw doelgroep.
direct resultaat

Direct Resultaat

Een resultaatgerichte inzet bij online adverteren om uw naamsbekendheid te vergroten, maar ook geschikt om snel resultaat te behalen.
meetbaar

Meetbaar

Een voordeel van online adverteren is dat het effect goed meetbaar is en het rendement structureel geoptimaliseerd kan worden.

GOOGLE ADWORDS UITBESTEDEN!

Het uitbesteden van uw Google Adwords advertenties aan een Specialist levert direct zichtbaar resultaat op.
adwords campagne specialist

Peter van der Harg

SEA Specialist

TOEGEWIJD TEAM VAN GECERTIFICEERDE ADWORDS PROFESSIONALS.

Elke klant binnen SideShow Media heeft de beschikking over ervaren Adwords specialisten. Uw campagne manager is een door Google gecertificeerde AdWords professional met een bewezen track record m.b.t. advertentie campagnes en hij (of zij) wordt ondersteund door een Senior Adwords Specialist met jarenlange ervaring.

HOE GAAT SIDESHOW MEDIA TE WERK?

U

1. Marktonderzoek

Vooraf wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen uw markt. Hierbij wordt gekeken naar klikprijs in relatie tot het zoek-woord en in welke mate de concurrentie actief is binnen uw markt.

i

2. Doelstellingen

Vervolgens wordt gezamelijk gekeken welke doelstellingen er gerealiseerd moeten worden en welk kanaal binnen Online Adverteren hierbij de beste bijdrage kunnen leveren.

3. Account inrichten

Zodra de doelstellingen zijn geformuleerd, gaan onze gecertificeerde SEA specialisten het account zodanig inrichten dat de doelen worden gerea-liseerd.

5. Rapportage

Maandelijks ontvangt u van ons een rapport met de resultaten. Onze consultant neemt contact met u op om de resultaten en eventueel nieuwe kansen te bespreken voor komende periode.

4. Optimalisatie

Nadat het account is ingericht, zullen onze specialisten uw campagnes optimaliseren om meer omzet te genereren tegen lagere kosten.

Starten met online adverteren?

Of