lokale zoekmachine optimalisatie

Wilt u dat potentiele klanten in de regio u vinden? Wilt u regionaal graag bovenaan staan in Google?Met o.a. Local Citations, Local Listings en Google Business goed ingezet ranked uw website binnen No-time veel beter in Google!

lokale zoekmachine optimalisatie

Lokale zoekmachine optimalisatie werkt iets anders

Meetbaar Resultaat en Zeer Effectief!

  •  Local Listings
  • Citations
  • Google Mijn bedrijf
  • Google Maps
  • Andere ranking factoren dan landelijke SEO
  • Beoordelingen van bezoekers/klanten

TEAM VAN GECERTIFICEERDE SEO PROFESSIONALS

Elke klant binnen SideShow Media heeft de beschikking over ervaren SEO specialisten. Uw campagne manager is een door Google gecertificeerde SEO professional met een bewezen track record m.b.t. regionale zoekmachine optimalisatie en hij (of zij) wordt ondersteund door een Senior SEO Specialist met jarenlange ervaring.

gecertificeerde google specialisten

STRATEGIEËN ONTWIKKELD VOOR LOKALE BEDRIJVEN

Het creëren en optimaliseren van lokale vindbaarheid vereist unieke strategieën.
Binnen SideShow Media maken wij gebruik van interne strategieën om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van de mogelijkheden. Dit omvat o.a. keyword onderzoek, Local Listings en Google Business om potentiele bezoekers te triggeren die geografische binnen uw gebied vallen.

local listings

VERHOOG UW ONLINE ZICHTBAARHEID MET LOCAL BUSINESS LISTINGS

De kern van het werk van elke local search marketing campagne is het creëren van lokale bedrijfsvermeldingen. Een lokale bedrijfsvermelding is een online profiel dat uw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en andere gegevens bevat.

Er zijn duizenden websites en directories waarop je een gratis bedrijfsvermeldingen kunt creëren. Sommige heb je misschien al van gehoord zoals Google+ Lokaal, Yelp, Bing Places, Internet Yellow Pages, en Yahoo! Er zijn er echter veel meer waar je met je website een vermelding zou moeten hebben.

 

 

Starten met OPTIMALISEREN voor uw lokale markt?

Of

Functie

Als stagiair SEO marketeer maak je deel uit van ons jonge, enthousiaste marketing team en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Als stagiair SEO Online marketing ben je voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten. Daarnaast schrijf je nieuwe zoekmachine vriendelijke teksten voor onze eigen diensten en voor de website van onze klanten.

Belangrijk is dat de teksten worden geschreven in correct Nederlands, rekening houdend met het zoekgedrag van mensen en SEO-technieken. Tevens zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.
Je werkt tijdens deze stage nauw samen met onze Online Marketeer.

 

Profiel

      • Je volgt een HBO-opleiding;
      • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics;
      • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet 
        bang om in het diepe gegooid te worden.
      • Kandidaten die 3 dagen per week beschikbaar zijn genieten onze voorkeur.

  •  

 Geïnteresseerd?

Zie jij een uitdaging in deze afwisselende stage en ben je bereid om te leren en tegelijkertijd iets te bereiken binnen onze organisatie? Dan is dit jouw moment en solliciteer vandaag nog op deze aantrekkelijke stagefunctie bij een uitdagende en groeiende onderneming.
Heb je vragen over de stage?
Neem dan contact met ons op via 0186 – 683 705


Je bericht is verstuurd