Lokaal Adverteren

Wilt u in de regio uw klanten bedienen? Lokaal adverteren zorgt ervoor dat uw advertenties alleen zichtbaar zijn bij u in de omgeving. Dit bespaart u een hoop kosten en daarnaast trekt u alleen relevante bezoekers naar uw website.

lokaal adverteren met google adwords

Lokaal adverteren met Google Adwords en Bing.

Meetbaar Resultaat en Zeer Effectief!

  •  ROI gedreven aanpak van Advertentie Campagnes in Google en Bing
  • Meten van inkomende telefoon aanvragen en contact formulieren
  • Wij hanteren vaste tarieven per maand
  • Adverteren tegen lage kosten met een groot bereik

TEAM VAN GECERTIFICEERDE GOOGLE adwords PROFESSIONALS

Elke klant binnen SideShow Media heeft de beschikking over ervaren Google adwords specialisten. Uw campagne manager is een door Google gecertificeerde adwords professional met een bewezen track record m.b.t. advertentie campagnes en hij (of zij) wordt ondersteund door een Senior Google Specialist met jarenlange ervaring.

lokaal adverteren met google

STRATEGIEËN ONTWIKKELD VOOR LOKALE BEDRIJVEN

Het creëren en optimaliseren van Google AdWords campagnes voor bedrijven gericht op de lokale markt vereist unieke strategieën. Binnen SideShow Media maken wij gebruik van interne strategieën om ervoor te zorgen dat u maximaal gebruikt maakt van de mogelijkheden van Google AdWords zonder veel risico.

Dit omvat o.a. trefwoord onderzoek, advertentie technieken om potentiele bezoekers te triggeren en geografische targeting om alleen advertenties te tonen in gebieden waar bezoekers zich op dat moment bevinden.

lokaal adverteren op internet

VOLLEDIGE FOCUS OP ROI MET CALL EN CONVERSIE TRACKING

Een van de belangrijkste aspecten van de Google AdWords-campagnes is de mogelijkheid om ze goed te volgen. De meeste lokale bedrijven vertrouwen op het contactformulier en telefoontjes om leads te genereren. SideShow Media zorgt ervoor dat we deze ‘Call-to-action’ goed kunnen meten.

Op deze manier kunnen uw Adwords campagnes afstemmen op waar het echt om draait:

“Nieuwe Klanten”

Starten met Lokaal Adverteren?

Of