Landelijk Adverteren

Wilt u landelijk adverteren en zo overal zichtbaar zijn? Is het uw doel om nieuwe websitebezoekers te werven, meer online verkopen te genereren, klanten te laten bellen of klanten te laten terugkeren: U betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt.

landelijk adverteren

Betalen per klik met Google Adwords en Bing. Meetbaar Resultaat en Zeer Effectief!

landelijk adverteren met adwords
  •  ROI gedreven aanpak van Advertentie Campagnes in Google en Bing
  • Meten van inkomende telefoon aanvragen en contact formulieren
  • Wij hanteren vaste tarieven per maand
  • Adverteren tegen lage kosten met een groot bereik

IEDERE KLANT EEN EIGEN AANSPREEKPUNT

Het hebben van één aanspreekpunt vinden wij bij SideShow Media erg belangrijk. Wij zijn namelijk van mening dat je inzicht moet hebben in de prestaties van een campagne om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dit inzicht krijg je alleen als samen met u als klant gedurende langere periode werkt aan de campagnes.

Met onze ervaring en kennis van online marketing, en met uw kennis vanuit uw branche kunnen de campagnes beter preseteren.

landelijk adverteren door adwords specialisten

TEAM VAN GECERTIFICEERDE ADWORDS PROFESSIONALS

Elke klant binnen SideShow Media heeft de beschikking over ervaren Adwords specialisten. Uw campagne manager is een door Google gecertificeerde AdWords professional met een bewezen track record m.b.t. advertentie campagnes en hij (of zij) wordt ondersteund door een Senior Adwords Specialist met jarenlange ervaring.

GOOGLE SHOPPING FEED & CAMPAGNE OPTIMALISATIE

Landelijk adverteren door uw producten te tonen op Google.nl met prijzen en foto’s wanneer potentiële klanten hiernaar zoeken. Wij zullen uw datafeed optimaliseren voor een maximale zichtbaarheid met behulp van eigen software en uw Google Shopping campagnes optimaliseren voor een maximale ROI.

google shopping

Landelijk Adverteren? We helpen je graag!

Of

Functie

Als stagiair SEO marketeer maak je deel uit van ons jonge, enthousiaste marketing team en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Als stagiair SEO Online marketing ben je voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten. Daarnaast schrijf je nieuwe zoekmachine vriendelijke teksten voor onze eigen diensten en voor de website van onze klanten.

Belangrijk is dat de teksten worden geschreven in correct Nederlands, rekening houdend met het zoekgedrag van mensen en SEO-technieken. Tevens zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.
Je werkt tijdens deze stage nauw samen met onze Online Marketeer.

 

Profiel

      • Je volgt een HBO-opleiding;
      • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics;
      • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet 
        bang om in het diepe gegooid te worden.
      • Kandidaten die 3 dagen per week beschikbaar zijn genieten onze voorkeur.

  •  

 Geïnteresseerd?

Zie jij een uitdaging in deze afwisselende stage en ben je bereid om te leren en tegelijkertijd iets te bereiken binnen onze organisatie? Dan is dit jouw moment en solliciteer vandaag nog op deze aantrekkelijke stagefunctie bij een uitdagende en groeiende onderneming.
Heb je vragen over de stage?
Neem dan contact met ons op via 0186 – 683 705


Je bericht is verstuurd