Gratis SEO check!

Vraag gratis en vrijblijvend een SEO Check aan bij één van onze SEO-specialisten. Bent uw nieuwsgierig naar de huidige positie en prestaties van uw website? Dan zullen wij uw website analyseren en aangeven waar u kansen laat liggen en op welke wijze u meer rendement uit uw website prestaties kunt halen.

Heeft u nog niet eerder aandacht gegeven aan zoekmachine optimalisatie? Dan analyseren wij uw website en geven wij inzicht in de mogelijkheden voor verbetering.

WAT DOEN WE BIJ EEN SEO CHECK?

Basis Evaluatie

Social Media vs SEO

Content Analyse

Lokale Vindbaarheid

Zoekwoord Onderzoek

SEO technieken

GOOGLE PARTNER

Als Google Partner voldoen we aan de eisen die google stelt aan Gecertificeerde Marketing Bureau’s Alle Medewerkers zijn opgeleid door Google SEO experts binnen SideShow Media optimale voordelen van onze SEO expertise.

EVALUATIES WORDEN UITGEVOERD DOOR SEO CERTIFIED SPECIALISTEN

Al onze account managers zijn opgeleid door Google SEO experts binnen SideShow Media en hebben met succes alle Google partner examens en Bing accredited professional examen afgelegd. Bovendien hebben zij meerdere websites gedurende een aantal jaren ge-managed en begrijpen de complexe materie volledig.

Hierdoor geven wij werkelijke inzichten over hoe je website kan worden verbeterd in plaats van de standaard optimalisatie tips.

DAARNA…., HUUR JE ONS IN, OF JE BENT EEN SCHAT AAN INFORMATIE RIJKER!

We hebben nog nooit meegemaakt dat een bedrijf geen nieuwe waardevolle SEO informatie uit onze seo evaluaties konden halen zodat zij de website konden verbeteren of ons niet inhuurden om hun SEO activiteiten te gaan beheren. Ook al heeft u een complexe en/of uitgebreide website, onze SEO specialisten brengen een frisse kijk op zaken en vaak resulteert dat in nieuwe inzichten.

BEGIN MET EEN LIVE SEO CHECK!

Al onze SEO Checks worden uitgevoerd met behulp van Skype. Zodra we de SEO Check hebben gedaan kunnen we u via Skype op ons scherm mee laten kijken zodat u iedere stap van de SEO check kunt zien. Op deze manier kunnen we u heel duidelijk laten zien waar de knelpunten en/of mogelijkheden binnen uw website liggen.

Ons doel is dat u begrijpt hoe uw website presteert, en hoe het beter (of anders) kan (of moet). Heeft u nog geen skype op uw computer? U kunt deze hier gratis downloaden.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Met hoeveel zoekwoorden kan ik op de 1ste plaatst in Google komen?
Een goede SEO specialist zal nooit garanderen dat je rankings of verkeer behaalt. Goede zoekmachine optimalisatie (SEO) verhoogt de relevantie en het belang van uw website, en dit is wat zoekmachines gebruiken om de resultaten te rangschikken. Aangezien wij Google niet zijn is het onmogelijk een ranking garantie te geven. We geven u echter wel de garantie dat er een toename van het verkeer en bereik zal zijn voor al onze SEO klanten.
Wat voor SEO rapportage biedt u aan?

Eens per maand ontvangt u een volledig SEO rapport. Het bevat:

  • Een overzicht van uw organisch verkeer en bereik
  • Een rapport van uw top zoekwoorden die organisch scoren
  • Optimalisatie tips en mogelijkheden
  • Een overzicht van de gemaakte veranderingen
  • Een strategie gericht op de komende 3 maanden

Daarnaast worden de resultaten altijd besproken in onze Live evaluatie sessie die we via Skype met u hebben. In deze sessie kijkt u mee op ons beeldscherm en maken we de resultaten inzichtelijk.

Hoelang duurt het voordat ik resutaten zie?
Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een langzaam, organisch proces dat sterk afhankelijk is van het inrichten en creëren van uw website. Meestal beginnen we de resultaten te zien aan het einde van de tweede maand / begin van de derde maand met voortdurende gestage resultaten daar na.
Bieden jullie "link-building" aan?
Link building, en zeker Lokale link building is een zeer persoonlijke en moeilijke discipline gezien vanaf ons perspectief. We kennen uw lokale voorkeuren, netwerken en lokale sponsors namelijk niet. Om deze reden bieden we geen linkbuilding aan. Wel bieden we aan om uw link profiel maandelijk te controleren. Op deze manier kunnen we u adviseren en eventuele “bad-links” verwijderen.

Vraag een Gratis SEO Check aan!

Of

Functie

Als stagiair SEO marketeer maak je deel uit van ons jonge, enthousiaste marketing team en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Als stagiair SEO Online marketing ben je voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten. Daarnaast schrijf je nieuwe zoekmachine vriendelijke teksten voor onze eigen diensten en voor de website van onze klanten.

Belangrijk is dat de teksten worden geschreven in correct Nederlands, rekening houdend met het zoekgedrag van mensen en SEO-technieken. Tevens zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.
Je werkt tijdens deze stage nauw samen met onze Online Marketeer.

 

Profiel

      • Je volgt een HBO-opleiding;
      • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics;
      • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet 
        bang om in het diepe gegooid te worden.
      • Kandidaten die 3 dagen per week beschikbaar zijn genieten onze voorkeur.

  •  

 Geïnteresseerd?

Zie jij een uitdaging in deze afwisselende stage en ben je bereid om te leren en tegelijkertijd iets te bereiken binnen onze organisatie? Dan is dit jouw moment en solliciteer vandaag nog op deze aantrekkelijke stagefunctie bij een uitdagende en groeiende onderneming.
Heb je vragen over de stage?
Neem dan contact met ons op via 0186 – 683 705


Je bericht is verstuurd