Google Shopping

Met Google Shopping maken wij het mogelijk om winkelende klanten uw producten snel en gemakkelijk te laten vinden op Google. Uw producten zichtbaar op Google.nl presenteren met prijzen en afbeeldingen als potententiele klanten erop zoeken. Als Google Shopping op de juiste manier word ingezet zult u hogere conversies behalen.

google shopping feed

Google Shopping Feed Optimalisatie

De belangrijkste factor voor een succesvolle Google Shopping campagne is een perfecte Shopping feed. Daarbij letten wij op een juiste beschrijving van product-titel en de product-beschrijving voor het koppelen van zoekwoorden en de advertentie.

Daarnaast kijken wij ook naar het gebruik van actuele prijzen, beschikbaarheid van product en de kwaliteit van de gebruikte product-afbeeldingen.

Bij SideShow Media werken wij met Channable waardoor we in staat zijn om uw product feed zodanig te optimaliseren zodat ook uw producten goed zichtbaar zijn op Google.

google products

GOOGLE PARTNER

Als Google Partner voldoen we aan de eisen die google stelt aan Gecertificeerde Marketing Bureau’s Alle Medewerkers zijn opgeleid door Google SEO experts binnen SideShow Media optimale voordelen van onze SEO expertise.

TEAM VAN GECERTIFICEERDE GOOGLE adwords PROFESSIONALS

Elke klant binnen SideShow Media heeft de beschikking over ervaren Google adwords specialisten. Uw campagne manager is een door Google gecertificeerde adwords professional met een bewezen track record m.b.t. advertentie campagnes en hij (of zij) wordt ondersteund door een Senior Google Specialist met jarenlange ervaring.

lokaal adverteren met google

Starten met GOOGLE SHOPPING?

Of

Functie

Als stagiair SEO marketeer maak je deel uit van ons jonge, enthousiaste marketing team en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Als stagiair SEO Online marketing ben je voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten. Daarnaast schrijf je nieuwe zoekmachine vriendelijke teksten voor onze eigen diensten en voor de website van onze klanten.

Belangrijk is dat de teksten worden geschreven in correct Nederlands, rekening houdend met het zoekgedrag van mensen en SEO-technieken. Tevens zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.
Je werkt tijdens deze stage nauw samen met onze Online Marketeer.

 

Profiel

      • Je volgt een HBO-opleiding;
      • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics;
      • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet 
        bang om in het diepe gegooid te worden.
      • Kandidaten die 3 dagen per week beschikbaar zijn genieten onze voorkeur.

  •  

 Geïnteresseerd?

Zie jij een uitdaging in deze afwisselende stage en ben je bereid om te leren en tegelijkertijd iets te bereiken binnen onze organisatie? Dan is dit jouw moment en solliciteer vandaag nog op deze aantrekkelijke stagefunctie bij een uitdagende en groeiende onderneming.
Heb je vragen over de stage?
Neem dan contact met ons op via 0186 – 683 705


Je bericht is verstuurd