Facebook Adverteren

Door te adverteren op Facebook heeft u de mogelijkheid om een groot en relevant publiek te bereiken om zo uw naamsbekendheid, betrokkenheid en conversies te verhogen bij bestaande en nieuwe doelgroepen.

adverteren op facebook

ADVERTEREN OP FACEBOOK?

ADVERTEREN OP FACEBOOK IS PERSOONLIJK

Persoonlijk

Facebook adverteren met een specifieke boodschap, op het juiste moment, relevant en op basis van persoonlijke interesse vergroot de betrokkenheid van bezoekers.
ADVERTEREN OP FACEBOOK GEEFT DIRECT RESULTAAT

Direct Resultaat

Een resultaatgerichte inzet bij Facebook adverteren om uw naamsbekendheid te vergroten, maar ook geschikt om snel resultaat te behalen bij e-commerce.
MET FACEBOOK DOELGROEPEN TARGETEN

Targeting

Met Facebook adverteren heeft u de mogelijkheid om zeer diep te kunnen targeten. Zo kunt u segmenteren op leeftijd, geslacht, werkgever, woonplaats, interesses, etc.
FACEBOOK SPECIALISTEN

WIJ HELPEN U OM UW ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN TE BEREIKEN MET FACEBOOK

Het inzetten van Facebook advertenties kan voor bedrijven zeer effectief zijn, of het nu gaat om online verkoop stimuleren, lokale verkoop verhogen, uw app promoten of merkbekendheid vergroten. Facebook advertenties zijn gericht op de mensen die u wilt bereiken en uw advertenties worden dan aan deze mensen getoond. Zo is uw advertentie relevanter voor de mensen die deze te zien krijgen.

STRATEGIEËN ONTWIKKELD VOOR FACEBOOK ADVERTENTIES

Facebook adverteren is in veel gevallen een onmisbare schakel in de online marketing mix. Bij het opzetten van een Facebook campagne is het uitgangspunt om zo speciefiek mogelijk te adverteren. Door de doelgroep goed in kaart te brengen kunnen wij betrokkenheid vergroten en het advertentiebudget gericht inzetten.

Door kleinschalig te starten en de resultaten te meten kunnen wij het rendement verder optimaliseren. Bij voldoende rendement kunnen wij opschalen om een breder publiek te benaderen en de kwaliteit van advertenties verder verbeteren.

STARTEN MET ADVERTEREN OP FACEBOOK?

Of

Functie

Als stagiair SEO marketeer maak je deel uit van ons jonge, enthousiaste marketing team en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Als stagiair SEO Online marketing ben je voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten. Daarnaast schrijf je nieuwe zoekmachine vriendelijke teksten voor onze eigen diensten en voor de website van onze klanten.

Belangrijk is dat de teksten worden geschreven in correct Nederlands, rekening houdend met het zoekgedrag van mensen en SEO-technieken. Tevens zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.
Je werkt tijdens deze stage nauw samen met onze Online Marketeer.

 

Profiel

      • Je volgt een HBO-opleiding;
      • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics;
      • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet 
        bang om in het diepe gegooid te worden.
      • Kandidaten die 3 dagen per week beschikbaar zijn genieten onze voorkeur.

  •  

 Geïnteresseerd?

Zie jij een uitdaging in deze afwisselende stage en ben je bereid om te leren en tegelijkertijd iets te bereiken binnen onze organisatie? Dan is dit jouw moment en solliciteer vandaag nog op deze aantrekkelijke stagefunctie bij een uitdagende en groeiende onderneming.
Heb je vragen over de stage?
Neem dan contact met ons op via 0186 – 683 705


Je bericht is verstuurd