Display Advertising

Geintegreerde Display advertising (waaronder Remarketing) met visuele advertenties op gerelateerde websites en gericht op potentiële klanten. Met Retargeting voor het benaderen van eerdere bezoekers met speciale advertentie-banners nadat ze u site hebben bezocht.

  • Gerichte advertenties op markt-gerelateerde websites
  • Target potentiële klanten met speciale advertentie-banners nadat ze weggaan
  • Zoekwoord gerelateerde targeting voor een hoge ROI
  • Volledige tracking op Telefonische interactie en online conversies
banner advertenties

WAAROM DISPLAY ADVERTISING?

groot bereik met display advertising

Groot Bereik

Creëer bewustwording bij uw doelgroep voor uw product of dienst en realiseer een hoger rendement uit uw huidige bezoekers.

retarget bezoekers met display advertising

Retargeting

Creëer bewustwording bij uw doelgroep voor uw product of dienst en realiseer een hoger rendement uit uw huidige bezoekers.

dispaly advertising segmentatie

SEGMENTATIE

Een voordeel van display advertising is dat het effect goed meetbaar is en het rendement structureel geoptimaliseerd kan worden.

adverteren met banners

UW DISPLAY ADVERTENTIES BEHEERD DOOR GECERTIFICEERDE SPECIALISTEN

Onze campagne managers hebben met succes alle Google partner examens en Bing accredited professional examens afgelegd. Bovendien hebben zij meerdere campagnes gedurende een aantal jaren gemanaged. Uw display campagnes worden daardoor ten volle ingezet zodat een zo hoog mogelijke ROI word bereikt.

OPTIMALISATIE EN BANNER ONTWERp

We hebben bewezen ervaring met het gebruik van display advertising als onderdeel van een online marketingstrategie. Daarbij nemen wij de tijd om het effect op uw naamsbekendheid gedurende elke fase van de campagne te meten.

Om ten volle te profiteren van het Display Netwerk van Google AdWords kunnen wij desgewenst uw banner ontwerp verzorgen voor alle Display Campagnes. Op deze manier zijn we in staat om de maximale zichtbaarheid voor uw naam, merk of product en zodoende uw kansen op Leads en Sales te verhogen.

display adverteren

Starten met Display Advertising?

Of

Functie

Als stagiair SEO marketeer maak je deel uit van ons jonge, enthousiaste marketing team en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Als stagiair SEO Online marketing ben je voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten. Daarnaast schrijf je nieuwe zoekmachine vriendelijke teksten voor onze eigen diensten en voor de website van onze klanten.

Belangrijk is dat de teksten worden geschreven in correct Nederlands, rekening houdend met het zoekgedrag van mensen en SEO-technieken. Tevens zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.
Je werkt tijdens deze stage nauw samen met onze Online Marketeer.

 

Profiel

      • Je volgt een HBO-opleiding;
      • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics;
      • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet 
        bang om in het diepe gegooid te worden.
      • Kandidaten die 3 dagen per week beschikbaar zijn genieten onze voorkeur.

  •  

 Geïnteresseerd?

Zie jij een uitdaging in deze afwisselende stage en ben je bereid om te leren en tegelijkertijd iets te bereiken binnen onze organisatie? Dan is dit jouw moment en solliciteer vandaag nog op deze aantrekkelijke stagefunctie bij een uitdagende en groeiende onderneming.
Heb je vragen over de stage?
Neem dan contact met ons op via 0186 – 683 705


Je bericht is verstuurd