De 7 Zekerheden

Wij zijn eerlijk, realistisch en transparant in onze dienstverlening naar onze klanten, partners en elkaar. Alleen op deze manier kunnen wij blijvend werken aan de kwaliteit en de geloofwaardigheid van ons merk.

Wij leveren onze klanten een dienst en zijn dus niet zomaar een aanbieder van Internet Marketing

Uitstekende dienstverlening op basis van inzet, analyses en resultaat. Wij begrijpen dat onze dienstverlening weinig waarde heeft als wij dat niet op een duidelijke manier overbrengen aan onze klanten.De hoeveelheid tijd die wij besteden aan onderzoek, strategie en optimalisaties is gekoppeld aan een gelijke hoeveelheid tijd die wij besteden aan gesprekken, e-mails en rapportage. Uiteindelijk worden onze inspanningen gewaardeerd op de kwaliteit van onze prestaties.

Wij verplaatsen ons in de bedrijfsvoering van de klant

Wij stellen ons op als business partner, collega en belanghebbend binnen het bedrijf van onze klanten.

Onze klanten vertrouwen ons het beheer van duizenden euro’s per jaar aan marketing budget toe. Dit vertrouwen keren wij terug met tomeloze inspanning in dienstverleningen en prestaties.

Wij kijken altijd vooruit

 

In een snel veranderende markt met een constante stroom van updates, innovaties en nieuwe technologieën die elke maand worden uitgerold, moeten wij verandering omarmen als een manier van zakendoen.

Door open te staan voor verandering, verbetering en nieuwe ideeën, blijven wij succes creëren voor onze klanten nu en in de toekomst.

Wij overtreffen de verwachting

Het creëren van trouwe klanten realiseren wij door net even die extra stap vooruit te zetten, in plaats van een uitvoerende rol aan te nemen.

Wij streven ernaar om meer te leveren dan van ons wordt verwacht. Een proactieve instelling, toewijding en uitstekende dienstverlening worden ingezet om de doelstellingen van onze klanten te overstreffen.

Wij komen in actie en zijn betrokken

 

Het snel en inhoudelijk reageren op een verzoek/aanvraag van een klant is ons onderscheidend vermogen. Met dit uitstekende en onvergelijkbare niveau van dienstverlening blijven wij voor op alle collega bedrijven in de markt.

Iedere klant is voor ons belangrijk en wij streven ernaar iedere klant ook echt klant te laten voelen door aandacht te geven en tijd te nemen om een verzoek te behandelen.

Wij weten dat hard werken loont

Wij geloven in het idee van hard werken. In onze branche is er geen ruimte om de kantjes ervan af te lopen. Het investeren van extra uren in persoonlijke ontwikkeling, onderzoek, optimalisatie en het beheer van onze klanten zich zal terugbetalen.

 

Wij draaien niet om de zaak heen en verwachten eerlijke feedback

 

Onze geloofwaardigheid is gebaseerd op het stellen van realistische doelen en scheppen van de juiste verwachtingen.

Wij zijn altijd transparant in onze communicatie en staan open voor kritiek. Ook als wij doelstelling niet hebben kunnen realiseren geven wij inzicht in de prestaties. Door resultaten, goed of slecht, te communiceren kunnen wij samen met onze klanten verder groeien.

Vragen? of wil je sparren? Let us know!

Functie

Als stagiair SEO marketeer maak je deel uit van ons jonge, enthousiaste marketing team en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Als stagiair SEO Online marketing ben je voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten. Daarnaast schrijf je nieuwe zoekmachine vriendelijke teksten voor onze eigen diensten en voor de website van onze klanten.

Belangrijk is dat de teksten worden geschreven in correct Nederlands, rekening houdend met het zoekgedrag van mensen en SEO-technieken. Tevens zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.
Je werkt tijdens deze stage nauw samen met onze Online Marketeer.

 

Profiel

      • Je volgt een HBO-opleiding;
      • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics;
      • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet 
        bang om in het diepe gegooid te worden.
      • Kandidaten die 3 dagen per week beschikbaar zijn genieten onze voorkeur.

  •  

 Geïnteresseerd?

Zie jij een uitdaging in deze afwisselende stage en ben je bereid om te leren en tegelijkertijd iets te bereiken binnen onze organisatie? Dan is dit jouw moment en solliciteer vandaag nog op deze aantrekkelijke stagefunctie bij een uitdagende en groeiende onderneming.
Heb je vragen over de stage?
Neem dan contact met ons op via 0186 – 683 705


Je bericht is verstuurd