Bing Adverteren

Ja, we menen het… Adverteren op Bing word steeds belangrijker. De Bing zoekmachine wint steeds meer terrein ten opzichte van zoekmachine-gigant Google. Zo heeft Bing in Amerika een marktaandeel van 25-30%. Dit komt onder andere doordat steeds meer apparaten standaard zijn voorzien van Bing zoekmachine. Gebruikers hebben dit doorgaans niet in de gaten, waardoor er steeds meer zoekopdrachten via Bing worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat u ook via Bing zichtbaar bent met uw bedrijf voor een nog hoger online rendement.

adverteren op bing

WAAROM ADVERTEREN op BING?

Doelgericht

Online adverteren met een passende boodschap, op het juiste moment, het beste kanaal en specifiek voor uw doelgroep.

Direct Resultaat

Een resultaatgerichte inzet bij Bing adverteren om uw naamsbekendheid te vergroten, maar ook geschikt om snel resultaat te behalen.

Meetbaar

Een voordeel van Bing adverteren is dat het effect goed meetbaar is en het rendement structureel geoptimaliseerd kan worden.

adverteren op bing

VERHOOG UW OMZET MET ADVERTENTIES IN DE BING ZOEKMACHINE.

We kunnen niet ontkennen dat Google verreweg de grootste Zoekmachine in Nederland is. Toch is het de moeite waard om goed te kijken naar de mogelijkheden om te adverteren in de Bing zoekmachine.

Zo zijn de Windows gebruikers die hun zoekmachine niet hebben veranderd in de instellingen gebruikers van Bing. Ook op mobiele toestellen zijn er nog steeds veel gebruikers van Bing.

Ook zijn er bepaalde marktgebieden die hoog scoren op de Bing zoekmachine zoals E-learning.

adverteren op bing

TOEGEWIJD TEAM VAN GECERTIFICEERDE BING PROFESSIONALS

Elke klant binnen SideShow Media heeft de beschikking over ervaren Bing specialisten. Uw campagne manager is een door Microsoft gecertificeerde professional met een bewezen track record m.b.t. advertentie campagnes en hij (of zij) wordt ondersteund door een Senior campagne Specialist met jarenlange ervaring.

Starten met ADVERTEREN OP BING?

Of